Înainte de a începe să citești, răspunde la întrebarea „Ce este cel mai valoros pentru mine?!” (lista minim 3 lucruri). ”O persoană în copilărie a prietenit cu un vecin bătrân. Cu trecerea timpului, a mers la facultate, și-a făcut hobby-uri, apoi a urmat munca și viața personală, și astfel a pierdut legătura cu bătrânul. Fiecare […]

  • Înainte de a începe să citești, răspunde la întrebarea „Ce este cel mai valoros pentru mine?!” (lista minim 3 lucruri).

”O persoană în copilărie a prietenit cu un vecin bătrân. Cu trecerea timpului, a mers la facultate, și-a făcut hobby-uri, apoi a urmat munca și viața personală, și astfel a pierdut legătura cu bătrânul. Fiecare minut îi era ocupat și nu avea timp nici să-și amintească trecutul, nici măcar să fie alături de cei dragi.

Într-o zi a aflat că vecinul a murit și brusc și-a amintit: bătrânul l-a învățat multe, încercând să-i înlocuiască tatăl decedat. Simțindu-se vinovat, a venit la înmormântare.

Seara, după înmormântare, bărbatul a intrat în casa goală a decedatului. Totul era la fel, ca acum mulți ani în urmă… Doar că mica cutie de aur, în care, după spusele bătrânului, se păstra cel mai valoros lucru pentru el, a dispărut de pe masă. Crezând că cineva dintre puținele lui rude a luat-o, bărbatul a părăsit casa.

Cu toate acestea, două săptămâni mai târziu a primit un colet. Văzând numele vecinului pe el, bărbatul s-a cutremurat și a deschis coletul. Înăuntru era acea cutie de aur.

Conținea un ceas de buzunar din aur gravat cu cuvintele: „Mulțumesc pentru timpul petrecut cu mine”.

Și atunci el și-a dat seama, că cel mai de preț lucru pentru bătrân era timpul petrecut cu micul lui prieten. Din ziua aceea, bărbatul a început să dedice cât mai mult timp soției și fiului său.

Tu ai timp pentru familie? pentru copil?

Dacă nu, să știi că pierzi! A lucra 24 din 24 ore, 7 din 7 zile nu este despre productivitate, bogăție sau fericire! Este despre lipsa respectului de sine, despre frici, despre epuizare!

Găsește Timp pentru Tine, pentru Familia ta, pentru copil!

Nu ești singur/ă! Dacă ai nevoie de susținere, ajutor, ghidare, solicită o consultatie!!! Specialiștii centrului nostru te vor ajuta!!!

Cu drag pentru prieteni, Oameni care au grijă de sine, de creșterea sa, de starea de bine!!!